Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt CL-Klasse Mercedes - knivskarp kvalitet

  Vil du have alt det bedste fra Mercedes, skal du købe dig en brugt Mercedes Cl-Klasse. Her har man givet den alt, hvad den kunne trække, så at sige! Sikkerheden er i orden, komforten er i top, kvaliteten er knivskarp og udstyret er overvældende. Teknologien er endnu mere raffineret og pladsen i bilen er perfekt. Du får simpelthen bare mere af alt, hvad du kunne tænke dig. Alt i alt en super lækker bil.

  Køb brugt Mercedes CL-Klasse hos Starmark

  Med en brugt CL-Klasse Mercedes er udstrålingen selvsikker og formsproget med den sporty karakter er gennemført i hele designet. Udover et fedt, stort bagagerum, som helt sikkert vil gøre din hverdag nemmere, kan du af udstyr blandt andet nyde godt af kollisions-advarselssystemet ’Collusion Prevention Assist Plus’ samt Bluetooth, regnsensor og meget mere. Køb den her hos Starmark - du vil ikke fortryde det. Tiltaler denne bil ikke lige dig, kan du også se vores udvalg af brugte Mercedes CLK-Klasse og R-Klasse.