Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt CL-Klasse Mercedes - kniv skarp kvalitet

Vil du have alt det bedste fra Mercedes, skal du købe dig en brugt Mercedes Cl-Klasse. Her har man givet den alt, hvad den kunne trække, så at sige! Sikkerheden er i orden, komforten er i top, kvaliteten er kniv skarp og udstyret er overvældende. Teknologien er endnu mere raffineret, og pladsen i bilen er perfekt. Du får simpelthen bare mere af alt, hvad du kunne tænke dig og som er lækkert, at biler kan rumme. Alt i alt en super lækker bil. 

Køb brugt Mercedes CL-Klasse hos Starmark

Med en brugt CL-Klasse Mercedes er udstrålingen både vital og selvsikker, og formsproget med den sporty karakter er gennemført i hele designet. Udover et fedt, stort bagagerum, som helt sikkert vil gøre din hverdag nemmere, kan du af udstyr blandt andet nyde godt af kollisionsadvarselssystemet ’Collusion Prevention Assist Plus’ samt Bluetooth, regnsensor og meget mere. Køb den her hos Starmark - du vil ikke fortryde det. Er denne bil måske ikke dig, kan du også se vores udvalg af brugte Mercedes CLK-Klasse og R-Klasse.

UDVALGTE BILER