Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt Mercedes C320 - en selvsikker bil

  Når du køber brugt bil, vil der være mange ting, der spiller ind i forhold til, hvad du skal vælge og ikke vælge. Skal det være en gammel brugt bil eller vil du gerne have en nyere brugt bil? Hos Starmark finder du lidt af hvert. Se for eksempel vores udvalg af de flotte og stilrene brugte Mercedes C320. Her får du en bil, hvor mærket simpelthen har givet den alt, hvad den kunne trække. Du får en selvsikker bil, når du køber denne.

  Køb brugt C320 Mercedes hos Starmark

  Udover et design i verdensklasse får du også en udstyrsliste lige så lang, som du kun kan drømme om. En C320 Mercedes har blandt andet 2-zone klimaanlæg, Bluetooth, fartpilot, sædevarme, læderrat, alufælge og meget mere. Kom forbi en af vores forhandlere og få en prøvetur i denne brugte bil. Måske er en Mercedes ML320 eller en Mercedes R500 mere dig? Kom forbi og få syn for sagen!