Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes C280 - mere af alting

Når du køber en brugt Mercedes C280, får du bare mere af alt. Her har Mercedes virkelig givet den hele armen, når det kommer til komfort, kvalitet, sikkerhed og udstyr. Teknologien er meget mere raffineret, og du får ekstra god plads. Der er bare mere af alting. Bilens udstråling er vital og vanvittig selvsikker, og dens formsprog er sportsbetonet - simpelthen gennemført overalt. Vi hos Starmark vil helt sikkert anbefale dig at investere i en bil som denne. Dette er nemlig en bil i sin egen klasse på mere end bare en måde! Du vil ikke fortryde det. 

Køb brugt C280 Mercedes hos Starmark

Det er ikke kun udseendemæssigt, at C280 Mercedes slår alle biler på sin vej af banen. Under dets enormt flotte ydre gemmer sig 6 cylindre, 7 gear, en tophastighed på 240 km/t, 6 airbags og ABS. Den kører 10,60 km/l og vil helt sikkert fragte dig fra A til B med stil. Det kan helt sikkert betale sig at få en prøvetur i den lækre C280 Mercedes. Læs mere om den her på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores mange forhandlere og se bilen. Her står vores dygtige personale klar til at tage imod dig. 

UDVALGTE BILER