Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes C230 vil fange din opmærksomhed

Når du ser denne bil, vil du opleve, at Mercedes virkelig har givet den gas med alt, hvad du kan forestille dig inden for både komfort, kvalitet, udstyr og sikkerhed. Den raffinerede teknologi, de bløde linjer, det ekstra plads og udstrålingen vil helt sikkert fange din opmærksomhed. Den udstråler selvsikkerhed, brutalitet og overlegenhed, og du får det hele i én bil. Den er fuldstændig gennemført, både når det kommer til design og kørekvalitet, og du bør helt sikkert overveje en køretur i den - du vil elske denne brugte Mercedes C230 fra første berøring!

Køb brugt C230 Mercedes hos Starmark

Ud over den flotte og sublime udstråling får du også en udstyrsliste, der vil slå benene helt væk under dig. Der er blandt andet Bluetooth, regncensor, kollisionsadvarselssystemet ’Collision Prevention Assist Plus’ og meget mere. Kom forbi en af vores forhandlere og få en prøvetur i denne skønhed eller en af vores andre flotte modeller som f.eks. Mercedes CLK350 eller Mercedes CLS320. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig. 

UDVALGTE BILER