Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 600

  Brugt Mercedes B 180 — sporty, alsidig og til en god pris

  Vil du være sikker på at finde en god, rummelig og alsidig bil, skal du måske kigge nærmere på Mercedes B180. Rummelighed, komfort, køreglæde og et smart, sporty design er blandt de ting, du finder i denne bilklasse. Når du køber en brugt Mercedes B 180, er du helt sikker på at få et produkt, der er alle pengene værd. Især når det er til en brugtbils pris.

  En brugt Mercedes B180 er ikke som andre brugte biler

  Med sine 4,27 meter i længden finder du ingen anden bil, som både tilbyder samme gode plads og nemme parkering i landskabet. Med et super flot og sporty design får du en bil, der giver sikkerhed til familien og luksus til dig i hverdagen. Her er der kælet for detaljerne, og med dens store bagagerum er der plads til både indkøbsposer og barnevogn. Alligevel er den stadig nem at parkere. Få en prøvetur i en brugt Mercedes B 180 hos os.