Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt Mercedes B170

  Når man køber brugt bil og i særdeleshed en brugt Mercedes B170, skal der bestemt ikke mangle noget. Det gør der heller ikke i denne model, der både har stil og det fedeste standardudstyr. Denne bil er sportslig på sin helt egen måde, og der er stadig masser af plads til både indkøbsposer, barnevogne, unger og alt muligt andet. Når du køber brugt bil, skal du huske, at du endelig ikke må gå på kompromis. Selvfølgelig fortjener du det bedste - og det er netop, hvad du får, når du køber denne bil.

  Køb brugt B170 Mercedes hos Starmark

  Udover plads til ungerne og et flot udseende, får du også 116 hk og en tophastighed på hele 180 km/t, hvilket er flot bilens størrelse taget i betragtning! Den kører 14,1 km/l. Du kan købe den brugt lige her hos os, og hvis det er en prøvetur, der skal til for at overtale dig, er det helt sikkert noget, vi kan finde ud af. Kom forbi og se, om B170 Mercedes er bilen for dig. Du kan også få en prøvetur i den smarte Mercedes A160 eller en af de flotte Mercedes CL-Klasse.