Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes B160 - med plads til det hele

Med en brugt B 160 Mercedes får du en lækker bil til ingen penge. Med Eco start/stop funktion, startspærre og op til 27,8 km/l, da finder du næsten ikke bedre. Derudover er sikkerheden prioriteret højt, så når du mærker de op til 211 HK på landevejen, er du ikke i tvivl om, at dette er bilen for dig - og så er der plads til det hele.

Køb brugt Mercedes-Benz B160 hos Starmark

Når man kigger efter brugt bil, skal der absolut ikke mangle noget - især ikke stil. Det er du sikker på at få som standardudstyr, når du køber en brugt B160 Mercedes. Denne bil har sat en ny standard for aerodynamik med en luftmodstand, der er karakteristisk for en sportslig coupé, og kombineret med siddekomforten og pladsen - ja, med andre ord, så er dette en bil for de moderne, køreglade familiemennesker. Kom og prøv den eller måske en Mercedes B180 hos Starmark.

UDVALGTE BILER