Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Lad den brugte Mercedes A170 forføre dig

At rejse i den brugte Mercedes A170 er mindst lige så godt som at rejse på 1. klasse - det kan vi garantere dig! Det strømline og atletiske design kombineret med en masse lækkert udstyr vil gøre det til en ren fornøjelse at tage en køretur i denne skønhed af en bil. Du får 90 HK under dig, som kører 20,4 km/l. Udstyret omfatter blandt andet ECO start/stop-funktionen, varme i sidespejlene samt træthedsregistrering, så du har en hjælpende hånd med at holde dig vågen i trafikken. Klimaanlægget vil gøre det behageligt og komfortabelt at køre længere ture i både kulde og varme. Alt i alt en lækker bil.

Køb brugt A170 Mercedes hos Starmark

Når du køber en brugte A170 Mercedes, får du en praktisk, rummelig og dynamisk bil, som vil gøre din hverdag lige lidt nemmere. Du er velkommen til at komme forbi en af vores mange forhandlere til en prøvetur for at se, om dette virkelig er den bil, du har gået og ledt efter. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig, og desuden har du muligheden for at prøvekøre blandt andet en brugt Mercedes A150 eller en CL500 Mercedes, hvis dette kunne friste. 

UDVALGTE BILER