Klargøringen

Hvor gemmer I de brugte biler?

Når kunder besøger vores butikker rundt om i landet, bliver vi ofte mødt af spørgsmålet, ”hvor finder jeg de brugte biler?”. Hertil kan vi jo kun svare, som sandt er, "de er alle sammen brugte!" Det er bare ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Grunden til dette er den ekstremt høje standard i vores afdeling for kosmetisk klargøring.

I denne video kan du opleve den proces, som alle vores biler gennemgår fra de lander til den dag, hvor vi leverer dem til de nye ejere

 

Intet er overladt til tilfældighederne, når de ansatte i klargøringen kaster sig over en bil. Her bliver renset, vasket og pudset indtil man næsten ikke kan se, at bilen nogensinde har været ude at køre. Der en helt fast procedure som alle bilerne skal igennem – fra A-Klasse til S-Klasse!

Oplev vores skønhedssalon.

Vi tillader os at være ret stolte af vores klargøring, og vi er sikre på, at du også vil blive imponeret, når du oplever den skinnende lak og de blankpudsede fælge. Glæd dig til oplevelsen, når du kommer ind til din nærmeste Starmark forhandler, så ved du, hvordan en ny, brugt bil skal se ud. 

Og for at være helt sikre på, at vores klargøring står mål med det vi lover, lavede vi i sommeren 2016 en test, hvor Danmarks mest erfarne kriminaltekniker skulle se, om han kunne finde spor efter tre ret ekstreme prøvelser i vores biler. Se testen og resultater her

 

Se det store udvalg af klargjorte biler. 

 SØGKNAP. png

Sælg din bil til os.
Få et tilbud her.

Videre

Kontakt os eller
lad os kontakte dig

Kontakt

Prøvetur?
Udlev drømmen!

Book prøvetur

UDVALGTE BILER

Mercedes-Benz S63 4,0 AMG Coupé aut. 4-M+

8.000 km
3.249.900 kr.

Mercedes-Benz ML63 6,3 AMG aut.

169.000 km
149.900 kr.

Mercedes-Benz G63 4,0 AMG aut.

11.000 km
2.949.900 kr.

Mercedes-Benz A35 2,0 AMG aut. 4-M

15.000 km
674.900 kr.