Udvid filter
Mød Michael Mejlstrup.

___

Vi vil meget gerne præsentere dig for Michael Mejlstrup. Vores leasingkonsulent i STARMARK Vejle - også selvom det måske i virkeligheden er en genintroducering for nogle af vores kunder og følgere? Michael har nemlig tidligere været salgskonsulent, hos Ejner Hessel i Tilst, hvor han har siddet med salg af både personbiler, firmabiler, udlejningsbiler og leasingbiler. I dag sidder han med vores leasingkunder fra Jylland og Fyn, og er dermed blevet en del af vores erfarne leasinghold. 

En del af flere bilfamilier.

"Jamen, jeg kommer jo fra en stor bilfamilie. Min morfar ejede en bilforhandler, mine forældre ejer bilforhandlere og mine søskende er ligeledes i branchen - og to er i Hessel. Jeg startede faktisk med at uddanne mig som tømrer, men jeg blev hurtigt drevet af bilbranchen. Jeg blev derefter sælger hos et andet bilmærke, men jeg var efter nogle år klar til at rykke videre, og blev så tilbudt en stilling hos Ejner Hessel. Efter 5 år med nyvognssalg var jeg klar til at prøve nye udfordringer, men jeg ville for alt i verden gerne blive i Hessel-familien, for det er en skøn arbejdsplads og vi har et godt sammenhold."

"Her var STARMARK jo det oplagte valg. Når det kommer til Mercedes, og brugtvognssalg generelt, så er STARMARK blandt de mest specialiserede og dygtige i branchen. Det skal jeg jo næsten sige, men altså, dét er det ry, som jeg ved, at vi er kendte for. Og jeg er glad for at være blevet en del af det!"

Med mere end 5 års erfaring indenfor salg og leasing af Mercedes-Benz, hos Ejner Hessel, er Michael allerede yderst godt inde i modellerne samt deres udstyr og teknologi. 

Høje ambitioner for vores leasingvirksomhed.

"Som leasingkonsulent bruger jeg min erfaring fra salg og leasing, men jeg ønsker også langvarige kundeforhold. Kunderne skal vælge os igen, når de stiller deres bil efter endt leasing. Det bygger jeg op med ærlighed, godt humør, professionalisme og en troværdig relation."

Michael er 29 år gammel og bor i Horsens, med hans kæreste og deres 6 måneder gamle datter. Det er en fornøjelse at have ham på holdet, og vi er helt sikre på, at Michael vil bidrage til vores gode ry og ekspertise.

 

Michael MejlstrupLeasingkonsulent, STARMARK Vejle

 (+45) 7211 6025
 m.mejlstrup@starmark.dk