Udvid filter
Bilshopping med Kvindernes Bilmagasin.
Tre bilglade kvinder, tre kørselsbehov, tre budgetter og tre vidt forskellige biler. Det er den korte opsummering af de tre afsnit, som du kommer til at se, her i vores nye miniserie.

 

STARMARK i Roskilde fik besøg af Benedicte fra Kvindernes Bilmagasin, samt Nicole og Jeanette, da vi havde inviteret de bilglade kvinder ud på en shoppingdag i bilernes navn. Her skulle de udvælge biler, der ud fra hver deres budget og behov, ville være lige dén Mercedes-Benz som de havde taget med hjem ud fra de opsatte kriterier. De oplever også bilerne for første gang, så kom med på den første prøvetur, oplev deres reaktioner, og hør hvorfor de valgte som de gjorde. God fornøjelse!

Afsnit 1: Familiebilen.

___

Her, i det første afsnit, skal de finde den mest praktiske familiebil - den skal byde på enormt meget rummelighed og praktikalitet. Deres valg er smart, yderst praktisk og nok også vores mest populære familiebil for tiden.

Bilen må maksimalt koste 500.000,-
Fokus skal være på praktikalitet og rummelighed.

Se vindermodellen her.


Afsnit 2: Hverdagshelten.

___

I andet afsnit skal de finde den bedste hverdagsbil hvor komfort, køreglæde og luksus er i højsædet. Deres valg er ret så interessant, og lidt uforventet, men absolut en fantastisk hverdagshelt. Stærkt valg!

Bilen må maksimalt koste 750.000,-
Fokus skal være på komfort og hverdagsluksus.

Se vindermodellen her


Afsnit 3: Egoistbilen.

___

Her er det køreglæde og bling-faktor der er afgørende. Pladsen er underordnet, det samme er praktikaliteten, for dette er bilen for dem, der vil have det bedste - uden kompromisser.

Bilen må maksimalt koste 1.000.000,-
Fokus skal være på køreglæde og eksklusivitet.

BILEN ER SOLGT