Udvid filter
Spar penge på din næste leasingaftale

Mange af vores favorit-modeller er blevet over 36 måneder gamle. Det giver dig muligheden for at komme billigere bag rattet.

23/10/2023 

  • Spar (mange) penge på din næste leasingaftale. Vælg en bil der er fyldt 36 måneder/3 år. Dét er mange af vores populære modeller blevet nu, og du kan derfor komme bag rattet billigere end før. 
  • Det gælder eksempelvis modeller som den faceliftede E-Klasse og GLC, den lækre GLE samt den praktiske og velkørende familiebil GLB.
  • Spar penge på firmabils-beskatningen og på afgiften, og dermed også den månedlige leasingydelse som privatperson.Fire udvalgte biler

Hvorfor er det billigere, når bilen er over 36 måneder?

Som firmabil/erhverv.

Beskatningsværdien beregnes ud fra den aktuelle handelsværdi/markedspris, efter de første 36 måneder af bilens livstid - og altså IKKE bilens nypris. Det vil derfor naturligvis være langt billigere i den månedlige beskatning, end en spritny model vil være, selvom det er f.eks. er den samme bilmodel, motor, udstyr osv.

Der er heller ingen genberegning på en bil i den alder. Når en ny bil indregistreres vil de første 3 måneders beskatningsgrundlag være baseret på bilens nypris. Efter de første 3 måneder, hvor bilen har været indregistreret, vil SKAT så beregne en ny vurdering af bilens beskatning. Det kaldes for 'genberegning'. Den beskatningsværdi er baseret på markedsværdien, som alt efter hvordan bilmarkedet ser ud, ofte vil være højere end værdien i de første tre måneder.

Det er altså derfor noget sjovere, rent prismæssigt, at have en bil der er fyldt 36 måneder, end en helt ny.

Som privatperson/leasing

Som privatperson er det lidt det samme der gælder. Med en 36+ måneder leasingbil, får du glæden af at man kun betaler et halvt procent af registreringsafgiften om måneden. Det er væsentligt lavere end på en helt ny eller nyere bil. Derfor vil du generelt opleve færre omkostninger på den samlede leasingydelse.

Bilerne er stadig STARMARK-certificerede, selvom de er over 36 måneder.

Du kan altså spare en hel del penge på din næste leasing/firmabil, hvor den eneste ulempe er, at de ofte også har kørt lidt flere kilometer. Det er dog stadig en STARMARK-Mercedes og det vil jo sige, at bilen altid vil være i god stand, ikke tidligere har været skadet, den er fuldt-serviceret, samt får den velkendte udvendige, indvendige og mekaniske klargøring.

Læs mere om STARMARK Leasing

Kontakt vores leasingeksperter.

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte vores leasingeksperter.

Du kan også finde svar på leasingrelaterede spørgsmål lige her.

__
Rasmus Stræde Olesen
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2179 8060
r.olesen@starmark.dk

__
Martin Zacho Holm
Leasingkonsulent, Roskilde

(+45) 2345 1861
m.holm@starmark.dk