Udvid filter
Leasingkonsulenter.

___

Vores to leasingkonsulenter er blandt branchens absolut skarpeste indenfor deres felt. Sammenlagt har de over 30 års erfaring med bilsalg og leasing.

Kevin og Lasse er vores leasingkonsulenter, og arbejder udelukkende med rådgivning indenfor leasing, beregninger, hjemtagelse af bilerne og det administrative bag kontrakterne. De er kontaktpersonerne for vores leasingkunder. Det er et selvfølge at landets største forhandler af brugte Mercedes-Benz og AMG, også skal være kraftigt med i overvejelserne, når du er på udkig efter en brugt leasingbil - og derfor skal du naturligvis også modtage den bedste kundeservice, ekspertise og rådgivning. Det får du hos os.

Kevin Radik

Leasingkonsulent, Jylland / Fyn.

Med 9 års erfaring indenfor leasing og 13 år indenfor salg i bilbranchen, er Kevin rigtig godt klædt på til at rådgive dig, om du er privatperson eller har en virksomhed, der har behov for en leasingløsning. Med en sønderjysk ærlighed, professionalisme og imødekommenhed, er vi overbeviste om, at Kevin kan rådgive og give dig tryghed på bedst mulig vis.

Telefon: 7211 6025
E-mail: 

Lasse Gorsøe

Leasingkonsulent, Sjælland.

Med over 17 år i branchen og en tidligere stilling som salgschef i et bilhus, er Lasse den helt rette profil som leasingkonsulent hos STARMARK i Roskilde. Her servicerer han nuværende og fremtidige sjællandske kunder i vores leasingafdeling. Lasse har en også stor erfaring med hjemtagelse af specielle biler og sportsvogne, og kender markedet syd for grænsen særdeles godt.

At finde den helt rette løsning og bil til dig.

___

"Jeg sætter en stor interesse i at finde den rette løsning for vores kunder. For ligesom vi i Starmark ønsker længerevarende og gode kundeforhold, så er jeg heller ikke til den hurtige handel, og så afsted', men istedet at finde den helt rette løsning og bil til dig - eller din virksomhed. Dén tilgang til et bilsalg, eller leasingaftale, er også med til at sikre at vores eksisterende kunder vender tilbage, når der igen skal handles bil." 

Kevin Radik, Leasingkonsulent

Leasing typer og former.
Privatleasing:
Erhvervsleasing:
Splitleasing:

Specialister i Mercedes-Benz.
Vi kender både Tyskland og din bil.

Mulighed for at forlænge
garantier og serviceaftaler.

Sikkerhed for korrekt
service- og skadeshistorik.

Hessel STARplus uden beregning
i hele leasingperioden.

Ofte stillede spørgsmål.

___

Vi bad vores følgere på de sociale medier, om at indsende spørgsmål vedrørende STARMARK Flexleasing. Hør leasingkonsulent Kevin Radik besvare de oftest stillede i videoen her. Husk, at hvis du har andre spørgsmål eller ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.