Udvid filter
Kontakt vores leasingekspert.

ERHVERV- OG PRIVATLEASING.

Vi ved godt hvor forvirrende og kompliceret leasingmarkedet kan virke. Derfor har det også altid været vores prioritet, at "gøre det komplicerede ukompliceret". Og én af dem, der er med til at forstærke det budskab, er vores leasingkonsulent Kevin Hoegh Radik. Med 9 års erfaring indenfor leasing og 13 år indenfor salg i bilbranchen, er han rigtig godt klædt på til at rådgive dig, om du er privatperson eller har en virksomhed, der har behov for en leasingløsning. Med en sønderjysk ærlighed, professionalisme og imødekommenhed, er vi overbeviste om, at Kevin kan rådgive og give dig tryghed på bedst mulig vis. Om det så drejer sig om Flexleasing, Splitleasing, papirarbejdet, beregninger eller andet.

"Jeg sætter en stor interesse i at finde den rette løsning for vores kunder. For ligesom vi i Starmark ønsker længerevarende og gode kundeforhold, så er jeg heller ikke til 'den hurtige handel, og så afsted', men istedet at finde den helt rette løsning og bil til dig - eller din virksomhed. Dén tilgang til et bilsalg, eller leasingaftale, er også med til at sikre at vores eksisterende kunder vender tilbage, når der igen skal handles ny bil."

Telefon: +45 7211 6025
E-mail:

Kontakt vores leasinghold.

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte vores leasingeksperter.
Få svar på flere spørgsmål vedrørende leasing lige her.

Kevin Hoegh Radik
Leasingkonsulent privat/erhverv

Telefon: +45 7211 6025
E-mail:

Læs mere her.

René Knudsen
Salg- & leasingkonsulent

Telefon: +45 7211 6019
E-mail:

Johan Kaimer
Salg- & leasingkonsulent

Telefon: +45 7211 6015
E-mail:

Lasse Gorsøe
Leasingkonsulent, Roskilde

Telefon: +45 2924 9112
E-mail: l.gorsoee@starmark.dk