Udvid filter
Mercedes-Benz
GLE.

Den nyeste generation af GLE byder på mere end blot et fornyet udseende. Kabinen er helt ny og unik for GLE og GLS modellerne. Den luksuriøse SUV har nu også fået de nyeste og mest effektive motorer som den nyudviklede 6-cylindrede diesel- og benzinmotor i GLE 350 d, 400 d og 450. Du finder også den nyeste generation af teknologi, som MBUX styresystemet, adaptive Multibeam forlygter, førerassistenter og et enormt mediedisplay med touch-funktion. GLE modellens høje siddestilling, høje affjedring og høje komfortniveau tilbyder en køretur ud over det sædvanlige. 

Den fås også i en fræk Coupé-version med fokus på sportslig køreglæde og et dynamisk design. Vi glæder os til at de også lander i vores showrooms.

Trækkraft.
Skal du trække en trailer, hestetrailer, campingvogn eller anden tung anhænger? Så er GLE modellen du bestemt også bør overveje. Uanset hvilken motortype du vælger, er GLE godkendt til at måtte trække op til 2700 kg anhænger på krogen. Og den brændstofbesparende plug-in hybrid, GLE 350 de, må trække helt op til 3500 kg. såfremt den er udstyret korrekt - kontakt en salgskonsulent for nærmere information om den specifikke trækvægt. Med bilens 4MATIC firehjulstræk og stærke motorer trækker den sig ubesværet fremad, og så fås den endda med en decideret 'anhængerassistent-pakke', der kan hjælpe med at navigere, parkere og køre med de tunge anhængere.

Kontakt en af vores salgskonsulenter for mere information.

Se vores udvalg af GLE her.

GLE 400 d Coupé

STARMARK | DIGITAL PRØVETUR
Kom med bag rattet, på en regnfuld og blæsende vinterdag, og oplev en digital køretur i '21 GLE 400 d Coupé. Du kan også se funktioner/udstyret i brug.

Bilen i videoen er udstyret med blandt andet AMG-sportspakken, Premium-pakke PLUS samt Førerassistentpakken. 

Videoen har Binaural lyd, som med høretelefoner, kan tilføje en 3D-effekt.
- Du hører, hvad vi hører.

Populære modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende og baseret på de nyeste modeller (2020/2021).

GLE 350 d 4-MATIC

Motor: 2,9 6-cyl. (diesel)
Ydelse: 272 hk / 600 nm
Forbrug: 15,7 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

GLE 400 d 4-MATIC

Motor: 2,9 6-cyl. (diesel)
Ydelse: 330 hk / 700 nm
Forbrug: 15,5 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

GLE 450 4-MATIC

Motor: 3,0 6-cyl. (benzin)
Ydelse: 367 hk / 500 nm
Forbrug: 13,1 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

GLE fås som:
GLE SUV
GLE Coupé
Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i GLE SUV, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores GLE.

Størrelsesguide: GLE

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i GLE.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Cavansitblå metallak, Selenitgrå, eller den klassiske Obsidiansort, så kan du finde vores GLE i et udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

Udstyrspakkerne løfter GLE til dens maksimale potentiale. Premium Pakken tilføjer teknologi, som de intelligente MULTIBEAM forlygter, trådløs mobilopladning, elektriske forsæder med memory-funktion og 360 grader parkeringskamera mm. 

Vælger du Premium PLUS udstyrspakken, kan du (oveni Premium-pakken) tilføje udstyr som et elektrisk panorama glastag, KEYLESS GO og det formidable Burmester® lydsystem.

MBUX.

Ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan bilen lære dig og dine vaner at kende. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde. MBUX indeholder også Mercedes' nyeste navigation og kan fås med det banebrydende Augmented Reality. En tilføjelse, der ved hjælp af GPS og kameraer, kan vise dig præcist hvor du skal dreje, hvilken afkørsel du skal af på, hvilken dør/hus der er nummer 17, og meget mere. Alt sammen i real-time.

Stor. Større. Næsten størst.

Den luksuriøse GLE er én af vores absolut største SUV'er, kun lige overgået af den større GLS. Med sit næsten 5 meter lange chassis er der plads til det meste og til de flestes behov. Den nyeste generation byder nu også på muligheden for en 3. række med sæder, i bagagerummet, der dermed giver mulighed for op til 7 personer i bilen. Perfekt til den store børnefamilie. Bagagerummet byder på hele 630 liter, og bagsæderne kan naturligvis foldes ned, uanset om du vælger den som 5- eller 7-personers, og så har du adgang til op til 2055 liter bagagerumsplads. Bilens enorme størrelse og længde giver også masser af lofthøjde og benplads til alle bilens passagerer.