Udvid filter
Den elektriske EQB.
___

 

Mercedes' mest solgte model er C-Klassen. Og hvad gør man så, når man skal designe, udvikle og lancere en helt ny generation? Man gør sådan hér. Byd den ny C-Klasse et stort velkommen, for den er kommet for at imponere og videreføre forgængerens store succes.

Det plejer faktisk at være E-Klassen, der først kan fås med S-Klassens teknologi, men denne gang er det altså C-Klassen der har fået den store ære. Det tager da heller ikke længe at opdage, for den gør f.eks. brug af de samme adaptive 'Digital Light' forlygter, intelligente selvkørende førerassistentsystemer og (grundlæggende) samme medieskærm og digitale instrumentdisplay, som du finder i den ny S-Klasse. Den kører dog ikke som den store og luksuriøse S-Klasse. Den er tydeligvis opsat til at være mere dynamisk, underholdende og samtidig byde på den kørekomfort, du forventer af vores populære mellemstørrelse-Mercedes.

Ja ja, vi skamroser den, men vi mener det virkelig. Den kører fremragende.


- KOMMER SNART -

Populære modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering.
Informationerne er vejledende.

Elektrisk køreglæde.

Den ny C-Klasse kommer med de nyeste motorer og kan, for første gang, nu også kun fås med 4-cylindrede motorer. De kommer alle med Mercedes' 48V EQ-Boost system, som bidrager med en lynhurtig start/stop-funktion, et lavere forbrug, hurtigere opvarming af kabinen, og så giver systemet et elektrisk-skub i de lave omdrejninger. Systemet gør C-Klassen til en "mild-hybrid". Alle motorerne er højtydende og gør brug af den nyeste teknologi, forbrænding og udvikling. Senere i 2022 vil vi også modtage den nye plug-in hybrid 'C 300 e', der byder på op til 100 km elektrisk ræddevidde.

Services og garantiydelser, der er udviklet specielt til elbilerne fra Mercedes-EQ, sikrer afslappet mobilitet. For eksempel gælder battericertifikatet op til otte år eller op til 160.000 kilometer.

 


EQB 250

Ydelse: 190 hk. / 375 Nm.
0-100 km/t: 9,2 sek.
Rækkevidde: op til 469 km
Batteri.: 66,5 kWh lithium-ion

EQB 300 4-MATIC

Ydelse: 228 hk. / 390 Nm.
0-100 km/t: 8,0 sek.
Rækkevidde: op til 420 km
Batteri: 66,5 kWh lithium-ion

EQB 350 4-MATIC

Ydelse: 292 hk. / 520 Nm.
0-100 km/t: 6,2 sek.
Rækkevidde: op til 420 km
Batteri: 66,5 kWh lithium-ion

Udvalgt standardudstyr og udstyrspakker.
Udvalgt standardudstyr
Premium-pakke
AMG Line udstyrspakken
Night-pakke
Førerassistentpakke
Highlights.

Førerassistentpakke.

Aldrig har C-Klassen været så spækket med standardudstyr, som du finder i denne generation, men du kan også løfte udstyrsniveauet endnu mere med Premium-udstyrspakkerne.

Er du pjattet med teknologi, så er Premium-pakken et must for dig. Her får du blandt andet et 360 graders p-kamera, KEYLESS GO, de adaptive DIGITAL LIGHT forlygter samt elektriske forsæder og ratstamme med memory-funktion. Med Premium-pakke PLUS kan du tilføje både Burmester lydsystemet, panoramaglastag og head-up display. Så bliver Mercedes-oplevelsen ikke bedre.

Bæredygtig rækkevidde.

Vi kan ikke svare på, om EQB alene er med til at redde miljøet, men vi ved, at der er lagt omhyggelig omtanke til materialerne der er brugt og miljøet, den skal passe på.

De fleste vælger et abonnement hos Clever. Du kan vælge at bruge en ladestander eller at få en wallboks monteret i f.eks. din garage eller carport. Så er det bare at sætte EQB i ladestikket, når du kommer hjem, og så er den klar til næste morgen

3. sæderække.

C-Klassen kommer den nyeste forlygte-teknologi, kaldet "DIGITAL LIGHT". En videreudvikling af den forrige generation MULTIBEAM. Med den nyeste LED-teknologi er lyset blevet markant skarpere end før, det bruger mindre strøm, men systemet gør også brug af hurtigere og mere intelligente kameraer, computere og scannere. Du får DIGITAL LIGHT med i Premium-pakken, og skulle du ikke vælge bilen med det, så frygt ikke, du bliver også imponeret over de standard LED forlygter med automatisk op- og nedblænding.